Nyheder

TV Syd flasher iMo Learn

I indslaget: “Møbler kan gøre børn klogere” som blev vist den 31.5.2013, præsenterer TV Syd resultaterne fra test og udvikling af iMo Learn. Se hele indslaget her: http://www.tvsyd.dk/artikel/201521:Moebler-kan-goere-boern-klogere.

TV-Syd indslag to

Konklusionen på brugen af iMo Learn er, at med de interaktive skolemøbler tyder det på at møblerne kan gøre børnene sundere og styrke deres indlæring. Afhængig af om de bruges med den digitale del eller uden, øges børnenes totale fysiske aktivitet med 39 pct og 25 pct. Med dette er der en forventelig nedsat risiko for livsstilssygdomme og større opmærksomhed i undervisningen.
62 an topadmissionessay.com application essay writing service individual critical and analytical stance is high value!.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.